Årets Skördevecka (raccolta) startade 11 november och avslutades i Nice fredagen den 17e.
Vi började med flyg till Milano och vidare med tåg till Rapallo. Där besökte vi en olivpressning på gårdens
eget Frantoio, San Bartolomeo. Vi bodde på Hotel Italia e Lido (havsutsikt och terrass till varje rum).
Från Rapallo tog vi oss efter tre dagar till Apricale, norr om Sanremo. Där är vi med olivgårdens familj
och plockar oliver samt följer pressningen. Stadsvandring i den vackra staden efter grånderrna och ut på ängarna. Även här stannade vi i tre dagar.
Hemflyg från Nice.
BIRGER'O svarar för
programmet i Italien. Flyget bokas och betalas av varje deltagare efter uppgift om flygtider. SAS eller Norwegian.
-------
Skördeveckan 2017 är avslutad med framgång. Sista kvällen
var vi med vid pressningen. Den nya olivoljan från Apricale finns nu i flaskor och dunkar. Den 5 dec börjar vi leverera!
Ring 0703 45 79 00 eller mejla olivolja@birgero.se så får du beställa
de sorter och storlekar du tycker bäst om. Trevlig Advent/ Birger PS. Kolla fliken PRISLISTA på denna hemsida!